Vælg en side

Kunstkollektivet FAMILIEN inviterer til premiere på Første Parket

FOTO // CARLA GIANETTI

FAMILIEN rykket fra højhuset Landsby på Højkant ind i en patriciervilla i Charlottenlund i denne forestilling, der kaster et ærligt og undersøgende blik på livet fra første parket og alt hvad det indebærer af dyre drinks, swimmingpools og topskatsirritationer.

Fredag d. 8. november har jeg sammen med Kunstkollektivet Familien premiere på forestillingen Første parket.

Første parket er allerede blevet omtalt i Berlingske, hvis journalist Jakob Steen Olsen var forbi for at tale med instruktør Lene Skytt og jeg, mens vi lagde sidste hånd på forestillingen. Om stykket skrev Steen Olsen følgende: “Det er netop den drøm, mange af os andre nærer, der er forestillingens kerne. Selv om man som tilskuer bliver udsat for en iscenesat virkelighed, er det i mødet med sig selv og sine fordomme om »de rige«, den egentlige forestilling opstår. Kunstnerkollektivets forestillinger, hvoraf »Første parket« er den syvende, baserer sig nemlig på publikums aktive medleven. Den er del af en trilogi, der begyndte for et par år siden med den roste »En landsby på højkant«, der baserede sig på publikums møde med virkelighedens mindre velstillede mennesker, den såkaldet »underklasse«, som boede i et nedrivningstruet højhus på Amager”.

Første parket er engagerende, underholdende og interaktivt samtidsteater, og jeg har virkelig glædet mig til premieren. Du kan opleve forestillingen Første parket på Jægersborg Allé 108, 2920 Charlottenlund fra den 8.-30. november tirsdage, onsdage og fredage kl. 20. Lørdage spilles Første parket i stedet kl. 17. Billetter kan købes for 40-155 kr. – læs mere hos Kunstkollektivet FAMILIEN her.