Vælg en side

Første Forestilling efter coronanedlukning

fotograf Åsmund 2020

10 — 30 jun. 2021

Det er noget lort at bo i Nordvest. Det er noget lort at være arbejdsløs. Det er noget lort at være et middelmådigt menneske og derfor arbejdsløs. Det er noget lort at være et middelmådigt arbejdsløst menneske i en verden, der ifølge P1 og klimaforskerne går ad helvede til. Det er noget lort at have sat børn i en verden, der går ad helvede til. Det er noget lort at have en overbo, der er idiot. En overbo der på alle planer er et ansvarsløst, utiltalende egoistnumsehul. Vi lever i en verden af røvhuller, der siger, at vi lever i en verden af røvhuller. THE WAVE OF SHIT er et dyk ned i den indre kloak. Ét menneskes tilstoppede kloak, der ikke KAN gøre andet end at flyde over. Og det stinker.

 

Medvirkende Stine Gyldenkerne, Gry Guldager & Peter Høgsbro Toftegaard
Dramatiker Caroline Jørgensen
Instruktør Maria Kjærgaard-Sunesen
Scenografi SIMON WITZANSKY
Scenografisk assistent GODOT STANGERUP
Lyddesigner Erik Christoffersen
Lysdesigner Christian Vest Berntsen
Co-Produktion

THE WAVE OF SHIT

Billetpriser

220-170 kr. / 150-100 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr). Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe)

Teatersal
Husets Teaters 1. sal, rød sal. OBS: for at sikre den korrekte afstand i salen, har vi indsat pladsbilletter, som kan afhentes på billetkontoret inden forestillingens start.